Rendezvény

formákNyitottak vagyunk ötleteire: hagyományos vagy trendi események, formális vagy kötetlen találkozók cateringjét biztosítjuk. Elképzeléseit kivitelezzük, teret és formát adunk nekik, Larus stílusban.
ÁllófogadásLétszámtól független, változatos ízvilágú rendezvénytípus. Kivitelezhető kis- és nagy terek esetében egyaránt, stílusban pedig végtelenek a lehetőségek.

GálavacsoraKényelem, elegancia és stílus. Vendégeit lenyűgözzük az exkluzív étkekkel, italokkal, melyet a helyszín varázsa, a programok kiegészítenek.


koktélpartyKönnyed délutáni, koraesti lazulás a kollégákkal, üzlettársakkal, barátokkal. Akár az irodájába is odavarázsoljuk a koktélparty hangulatot.

ReggeliA sikeres napkezdéshez reggeli csomagjainkat ajánljuk. Tartalmas meleg ételek, házi készítésű péksütemények, felvágottak, gyümölcsök, lekvárok, smoothiek…


Kerti partykCsaládi eseményeihez is ajánljuk gasztronómiai termékeinket: válasszon kedvére akár többféle ajánlatunkból. Az ételeket házhoz szállítjuk, igény esetén felszolgáljuk. Kiegészíthető koktélparty ajánlattal is.

Konferencia

megbeszélés, meetingKávészünetek szendvicsekkel, ízletes péksüteményekkel, gyümölcsökkel, italokkal.


Kapcsolat

Telefonszám: +36 20 276 3146
Email cím: info@laruscatering.hu

Ajánlatkérés

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

*

*

*

Iratkozzon fel hírlevelünkre